به گزارش گروه اجتماعی حیات، مطالعات نشان میدهد که کودکان ۷ تا ۱۳ سالهای که رژیم غذایی آنها حاوی ایزوفلاون های بیشتری بود، توجه بیشتر در کلاس در س و توانایی تفکر بهتری داشتند. سویا و محصولات سویا سرشار از ایزوفلاون هستند که نشان داده شده است حافظه را در بزرگسالان بهبود میبخشد.
«آجلا بریستینا»، دانشجوی دکترا در دانشگاه ایلینوی، میگوید: «غذاهای حاوی سویا اغلب جز منظم رژیم غذایی کودکان در ایالات متحده نیستند. مطالعه ما شواهدی از اهمیت مواد مغذی موجود در غذاهای سویا برای قوه شناخت دوران کودکی اضافه میکند.»
تیم او دادههای مطالعهای را که شامل ۱۲۸ کودک بود، بررسی کرد. آنها میزان دریافتی هر کودک را از سوابق رژیم غذایی یک هفتهای، از جمله مقادیر ویتامینها، ریز مغذیها و درشت مغذیها و ایزوفلاون ها محاسبه کردند.
سپس محققان از مجموعهای از تستهای کاغذ و مداد استفاده کردند که برای سطح پایه تنظیم شده بود تا توانایی فکری کودکان را بسنجند. فعالیت امواج مغزی زمانی ثبت شد که بچهها یک تمرین تطبیق رایانهای را برای اندازهگیری دامنه توجه و سرعت ذهنی انجام دادند.
در حالی که شرکت کنندگان تمایل به مصرف مقادیر کم سویای غنی از ایزوفلاون داشتند، آنهایی که بیشتر مصرف کرده بودند سریعتر به تکالیف مربوط به توجه پاسخ دادند و اطلاعات را سریعتر پردازش کردند.
منبع: مدیکال نیوز
نظر شما